Saturday, February 11, 2012

wah...lame nye tak update blog ni....tp sebab arini rse hepi sgt, tu yg nak update tu.... hari ni Sabtu, 11/2/2012 telah terjadinye sesuatu yg mebuatkan ku tak lena tidur malam.....hahahahahaha....lwk2.... best giler sbb die leh plak wat lwk cmtu kat aku....sungguh tak ku sangka die leh ckp cmtu, walaupun aku yakin yg itu hanye lah satu gurauan... tp cam best sebab die tu bkn rapat sgt pun tp leh wat lawak cmtu, depan org lain lak tu...tu yg rse hepi sgt.... kalo lwk die tu jd kenyataan, mmg la best giler.....wahahahahahahahahaha......best..terbaeeeeekkk....mmg tido smbil senyum la aku mlm ni...giler la...

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)