Thursday, February 26, 2009

assalamualaikum......
ni kire 1st post dlm blog aku yg satu ni (ala2 1st child la)...xde mende nak tulis sgt...cuma nak ckp psl what had happened these past few days je. 1st skali, psl adik (ni ucu nawfal la) dpt msuk sek teknik. mse register aritu aku gi ngn kak long n abah. mse tu aku tngok adik cm hepi je.. dah settlekan sume byran, dah gi tngok dorm die, aku rse ok kot sek tu...ye la, aku pn prnh gak msuk boarding school tp cma last for about 8 months je...kenapa? don't ask! tapi after like 3/4 days adik kat sna, die kol umah bgtau die xnak sek kat situ... kate die xbest...ala, tp aku tau reason die yg sbnrnye...ye la, aku pn prnh sek asrama gak kan... so probably he has the same reason as mine, which is......(teka la sndri), tp apa yg aku leh ckp, tu cma perasaan die je, ye la , bru je lg, minggu orientasi lak tu, ble dah star sek cm besa nnti elok la tu... so, for the time being kna la sabar, tp mak ckp die kol tgh hari td, kate die dh ok dah.... dah leh gelak2 lak..itu tanda yg baik la kan...hahahaha... ari ni td mse kat sek, kna observe ngn gb, tp ok je, bg tu baik gler... lgsatu mse aku dh nak blik td, cikgu usop lak sbuk2 sruh aku wat syrat claim, aku mmg mls nak wat, tp die paksa gak... tp sbnrnye die yg watkan utk aku, aku cma bg nama, ic no. acc no, n other necessary infos. so, die la yg tlg taipkan sume tu nnti.. die dh ckp die watkan..kahkahkahkah....snang sket keje aku kan...yg aku tau duit claim tu nnti msuk dlm acc aku...hahahaha.....ari ni blik umah, syoknye dpt duk umah....

1 comment:

Umi Nawfal said...

elehh.. ko pon same jek cam adik! lagi teruk ade ahhh.. dah keje pon.. tp bile time nk blk perigi acheh cam liat jek!! watever.. there's no place like home....